Söta Kakor Maduro
Månadens hellåda
#KCFREDAG


Vi skickar alla helgfria vardagar!
Beställ innan kl 13 så skickar vi samma dag.

Casdagli Cabinet Selection Rosetta Maduro

  • Mærke: Casdagli
  • Lagerbeholdning: Tillfälligt slut
  • 0.00 kr

Muligheder

Vitola
Petit Belicoso

Dimensioner
Längd: 4" (102 mm)
Ring: 46 (18,3 mm)

​Ursprung
Tillverkningsland: Dominikanska republiken
Täckblad: Ecuador
​Omblad: Dominikanska republiken
Inlaga: Dominikanska republiken

​Info

Kära vänner! Det är drygt 5 år har gått nu sedan vi, tillsammans med Jeremy Casdagli, sjösatte vår nya cigarr, cigarren som skulle bli vår största storsäljare alla kategorier och ständigt hålla oss på tårna för att hålla balans mellan produktion och försäljning, cigarren vars namn på tyska tydligen betydde rövhål och som gjorde den svårsåld på den tyska marknaden. Men om ovan visste vi inget för drygt 5 år sedan…

Vad vi visste var att vi ville skapa en liten cigarr som matchade bra smakmässigt med en kaffe (gärna med mjölk), inte var för stor och inte kostade skjortan men för den sakens skull inte backa en tum på kvalité.

Vi landade i en smått magisk blend med ett då 8 år gammalt Bonejo-blad som tongivande för blenden (nu 13-14 år gammalt) och ett Cotui-täckblad för att ge den ett klassiskt Casdagli-KBF signum.

I höstas satt jag och David i Loungen och rökte vars en rosetta och jag sa något som David inte lyssnade på…men han uppfattade ordet Maduro… and so it begins:

-Maduro? Sa David
-Ja, sa jag
-Jamen det borde man göra, sa David
-Vadå? Sa jag
-En rosetta maduro, sa David
-Du det e fan inte någon dum idé, det borde ju vara någon slags jubileum snart?, Sa jag

…efter 5 minuters sökande på bloggen på kindcigars.se kunde vi konstatera att det var 5 år sedan vi lanserade rosettan, till jul. 30 sekunder senare hade jag ringt upp Jeremy

-Hi Jem, listen – we have a 5 year celebration coming up for the Rosetta soon, one word for you: MADURO!

-Ahh hi Martin, well yes that is right should be around this time. Maduro you say? Well, should work, I run it by Junior…

…30 minutes later

-Hi Martin, Junior says he has the perfect idea for a Rosetta Maduro-blend and he is positive it will work.

…….fast forward 8 weeks:

David och jag sampler Rosetta Maduro loungen…

-Hi Jem, sooo Rosetta Maduro – it is a 100% def possitive GO from us – it is A-Mazing!!

-Perfect, I will set the wheels in motion, says Jeremy.

Och nu…drygt 3 månader senare sitter vi här med den färdiga produkten, vi sitter här med en av de absolut bästa småpinnarna marknaden någonsin har skådat, vi har ROSETTA MADURO! Vilken fullträff! Jag vet, jag vet, jag är högst jävig i det här sammanhanget men jag ser VERKLIGEN fram emot att dela upplevelsen med er alla. För det här, det är bra grejer, det är den perfekta partnern till Rosetta, när man ätit någon lite fettigare kanske? Eller vill ha en espresso istället för en latte eller helt enkelt bara vill variera sig.

Kära vänner, jag hoppas att ni kommer att bli lika förälskade som jag…i Jeremy Casdaglis, Casdagli Cigars Cabinet Selection Rosetta Maduro Petite Belicoso, not your average maduro!

Skriv en anmeldelse

Obs: HTML er ikke oversat!
    Dårlig           God

Storsäljare

Tillfälligt slut!

Gästbok
18-årsgräns på tobak