Sixty
Månadens hellåda
Meerapfel
Forrader


Vi skickar alla helgfria vardagar!
Beställ innan kl 12 så skickar vi samma dag

CigarKings Creative Edition Petit Robusto

  • 119.00 kr

Muligheder

Vitola
Petit Robusto

Dimensioner
Längd: 4" (102 mm)
Ring: 48 (19.1 mm)

Ursprung
Tillverkningsland: Nicaragua
Täckblad: HBN Ecuador Sun Grown
Omblad: Hemlig
Inlaga: Nicaragua Seco / Viso

Info
Kära vänner,
CigarKings, grundat av Philipp Kugler, finns sedan ett par år tillgängligt på den svenska marknaden genom Kind Cigars. Sverige är ett av 3 länder i världen i vilket CK finns tillgängligt och anledningen till att det blev just Sverige i denna exklusiva skara är en sedan många år välgrundad vänskap mellan Kind Cigars Martin Nelson och CigarKings Philipp Kugler.

Vid blott 20 års ålder startade Philipp upp CigarKings. Som grafisk designer arbetade Kugler på Zechbauer Zigarren i Munchen, Tyskland. Han älskade cigarrer, marknadsföring och design och kände att han ville göra något med sitt liv som lät honom kombinera dessa intressen. Sagt och gjort. Han designade logotypen och arbetade på cigarrerna. Fyra år senare tar märket CigarKings fart på allvar, inte minst i Tyskland.

I Sverige har vi sedan tidigare kunnat njuta av linjerna Maduro och Sun Grown, båda representerade i storlekarna Robusto och Coronitas. Med lanserar vi den Limiterade Releasen ”Creative Edition”!

Enbart 5000 cigarrer har fördelats över 2 marknader, Sverige och Tyskland och när det är slut är det slut. Jag hoppas att ni uppskattar exklusiviteten och att ni delar min och Davids förtjusning över denna nya blend!

Skriv en anmeldelse

Obs: HTML er ikke oversat!
    Dårlig           God

Storsäljare

Tillfälligt slut!

Gästbok
18-årsgräns på tobak