Välkommen till Kind Cigars

Where to start

Where to start

Are you new to cigars and don't really know where to start? Then this is the right place! Here you will find our recommendations for a great start in this wonderfull world of premium cigars.
Cigars

Cigars

Välkommen till cigarrens underbara värld! Här har vi samlat hela vårt sortiment av cigarrer, allt från klassiska kubanska märken som Cohiba, Montecristo och Romeo y Julieta, till älskade märken från den nya världen, som Casdagli, Oliva, CigarKings, ADVentura, AJ Fernandez och Matilde. Här kan man verkligen bege sig ut på en smakrik upptäcksresa.

Vår målsättning är att vara den mest serviceorienterade, personliga och tillgängliga leverantören av "det goda livet" på nätet. Vi vill gärna prata med våra kunder och du är alltid välkommen att ringa, maila eller skicka meddelande genom sidan till oss om du har några frågor, behöver hjälp med att lägga en beställning eller bara vill prata cigarrer. Är cigarrer nytt för dig och du vill ha hjälp med ett lämpligt startpaket eller samples så tveka inte att höra av dig.

 

Observera att Kind Cigars är en webbutik och har därför ingen direktförsäljning på plats. Det går dock att lägga en order för upphämtning hos oss här i Helsingborg. ”Hämtabeställningar" hanteras mycket skyndsamt mellan 10-16 helgfria vardagar och du får ett mail så snart det är redo för upphämtning.

Vi vill även göra dig uppmärksam på att Google stundtals markerar ut vår adress felaktigt i sin kartfunktion. Har ni svårt att hitta är ni välkomna att ringa oss på vårt kundservicenummer under våra öppettider.

Kundtjänsten är öppen helgfria vardagar 10-16
Vi finns vanligtvis på plats på kontoret 
helgfria vardagar 10-16
E-post: info@KindCigars.se

Telefon: 042-600 50 80
Facebook
Instagram


Avvikande öppettider:


21/6 (fredag) Midsommarafton - stängt
24/12 (tisdag) Julafton - stängt
25/12 (onsdag) Juldagen - stängt
26/12 (torsdag) Annandag jul - stängt
31/12 (tisdag) Nyårsafton - stängt
1/1 (2025) (onsdag) Nyårsdagen - stängt

Contact Us

Our Location

Kind Cigars
Kvarnstensgatan 13
252 27 Helsingborg
View Google Map
Telephone
0426005080

Contact Form
Captcha
Testimonials
No tobacco if your are under 18 years old