Rocky Patel Burn-tändare
Månadens hellåda

Vi skickar fortfarande alla helgfria vardagar!
Beställ innan kl 13 så skickar vi samma dag.

About Us

Vem är vi?

Kind Cigars ägs och drivs av mig, Martin ”CCR” Nelson. Född -78 hemmavarande i Skåne och med en familj bestående av en hustru, Marie-Louise med ursprung i Danmark samt 3 små barn; August, Noah och Julia. Även om jag älskar det mesta som gör livet värt att leva; god mat, en fin kakaoprodukt, ett vackert rostat kaffe av noga valda bönor och ett stopp i pipan då och då är det ingen hemlighet att det är för cigarrerna som hjärtat slår lite extra.

Produkter relaterade till ”det goda livet” har alltid varit en stor och levande del av mitt liv (några mycket tidigt och andra sedan myndighetsdagen) och jag har genom mitt intresse förvärvat mig både kunskap och erfarenhet inom de flesta för Kind Cigars relevanta områden. I de fall då jag saknar insikt i något ämne är jag lyckligtvis begåvad med ett fantastiskt nätverk av entusiaster som var och en besitter en gedigen kunskap inom sitt fält.

Under tonåren experimenterade jag med cigarrer av europeiskt slag. Torrtobak från Holland, Sverige och Danmark inte för att jag tyckte det var så gott utan mest för att det kändes lite exotiskt att hålla något mellan fingrarna när jag var ute med vännerna. Någon cigarettrökare har jag aldrig varit, om man räknar bort de perioder jag spenderat i krogbranschen då rökpaus var det enda godtagbara skälet att ta en paus. Den 15 april 1998, dagen då jag firade min 20-årsdag, hände något. Den dagen utsattes jag för något oåterkalleligt, något som jag inte utsatts för tidigare, något som skulle förändra mig för alltid. Jag ”utsattes” för mitt livs första Havanna. Jag minns tyvärr inte längre vad det var men jag minns att jag drog mig tillbaka, på min egen fest, bort till ett lugnt hörn där jag bara satt och log…puffade…och log. Sedan den dagen har cigarrer varit mig en trogen följeslagare. Cigarren har varit en källa till ro, tröst, rekreation, glädje, vänskap och brödraskap. Att få lov att dagligen arbeta med mitt intresse, med Kind Cigars är något jag verkligen ”brinner” för och en sann ynnest.

En av mina stora förhoppningar med Kind Cigars är att jag ska lyckas intressera, entusiasmera och inspirera andra och dela med mig av min kärlek till cigarren och ”det goda livet”.

Jag är i första hand en cigarrnörd och i andra hand en cigarrhandlare” och det är sällan jag kan tacka nej till en cigarr, trevligt sällskap och en god konversation. Så om du har du vägarna förbi, en timme att slå ihjäl och känner för att varva ner med en god cigarr eller kanske ett stopp så tveka inte, slå en signal och hör om jag är på plats, är jag det så sätter jag på kaffet - välkommen!

 

Kind Regards – Kind Cigars!

Martin Brix Nelson

Testimonials
No tobacco if your are under 18 years old