MÅNADENS HELLÅDA

Vi skickar fortfarande alla helgfria vardagar!
Beställ innan kl 13 så skickar vi samma dag.

Heartfelt beads - 65% - 1 pound

  • 445.00 kr

Kind Cigars är stolta över att vara återförsäljare av Heartfelts välkända, uppskattade och pålitliga humiditetsprodukter!

70% Heartfelt Humidity beads i lösvikt i en påse innehållande 1 pound (0,45Kg). 1 pound räcker till att kontrollera fuktigheten för förvaring upp till 140 liter. Allt du behöver göra är att tillsätta destilerat vatten. Har du några frågor om användning eller dimensionering så tveka inte att kontakta oss.

Viktigt: För att inte skada dina cigarrer eller humidor är det viktigt att inte fylla på fuktaren för mycket. När du har fyllt på fuktaren (antingen den som följde med humidoren eller Heartfelt beads) med destillerat vatten/batterivatten är det bra att låta fuktaren ligga upp och ner på en handduk för att överflödigt vatten ska rinna ut.
Tänk på att följa tillverkarens instruktioner när du fyller på din fuktare.

Viktigt: Du kan alltid (ja det kan faktiskt vara en god idé att) använda mer beads än minimumrekomendationen. Den extra mängden beads kommer inte att ge dig en fuktigare miljö utan hjälper dig i stället att snabbare reglera om miljön skulle bli för torr eller för fuktig. Tex. vid plötsliga väderomslag eller om du tycker om att öppna din cigarrförvaring ofta. Den extra mängden beads hjälper dig dessutom kompensera för säsongsbetonade förändringar i den omgivande miljön och för din mer eller mindre otäta humidor.

 

 

Skriv en anmeldelse

Obs: HTML er ikke oversat!
    Dårlig           God

Storsäljare

Tillfälligt slut!

Gästbok
18-årsgräns på tobak