Månadens hellåda

Vi skickar fortfarande alla helgfria vardagar!
Beställ innan kl 13 så skickar vi samma dag.


Den 7:e september kommer det i Ronneby (Blekinge) att anordnas en ”Cigarr & Golf-helg” för alla som vill kombinera dessa två fantastiska intressen! Bor du i regionen men spelar inte golf? Inga problem – läs vidare!

Detaljer:

För golfsugna deltagare:
Samlas på Carlskrona GK runt 9-9.30 för att tillsammans äta en frukost och starta dagen på bästa sätt. Tee-off runt 10.30 för en runda på en av Blekinges absolut bästa banor. Rundan kommer att ske under vänskapliga former med krigsblodet svallande i ådrorna och regelboken i högsta hugg. Självklart kommer det att bli en tävling mellan kombattanterna och jag tror minsann en och annan sidotävling kommer att planeras in med. Även en liten fikapaus på passande plats kommer att vara med på schemat. Efter avslutad runda rör vi oss mot Leråkra GK där resten av kvällens episka spektakel kommer att utspela sig.

För icke golfsugna deltagare:
Vi sätter igång vid 16.00 på Leråkra GK. Här kommer kvällens bravader att löpa av stapeln i trevlig och mysig miljö. Det kommer att bjudas på 2-rätters middag runt 18.00, tillsammans med dryck av varierande karaktär. Till kaffet bjuds även på en cigarr.

Under kvällen kommer vi att, för de som är nyfikna, kunna erbjuda oinvigda att prova på att spela lite golf på banan.Det finns tillgång till jacuzzi, det blir ett väldigt trevligt cigarrlotteri, prisutdelning från dagens tävling och lite andra än så länge hemliga överraskningar.

Vi kommer att ha tillgång till hela anläggningen och det är fritt fram för oss att puffa och inmundiga drycker i goda vänners lag efter eget behag hela natten lång.

Övernattning på klubben finns till väldigt förmånliga priser (ca 200-250:- inkl frukost) och det finns även plats att ställa husvagn och husbil och resa tält. En kort bit bort har vi även erkända Ronneby Brunn för de som vill ha lite angenämare boende.

Vi har gott om plats att vara på så begränsningen ligger egentligen bara på sovplatser, för de som väljer att stanna, men vi siktar på ett tak runt 40 deltagare. Detta kan ev utökas framöver. Anmälan stänger måndagen 26/8.

Anmälan sker här på FB och mail till info@kindcigars.se där ni även meddelar om det är med eller utan golf och om ni ev. önskar sovplats.

Priserna är inte satta men kommer att vara väldigt rimliga. Anmälan är därför heller inte bindande förrän detta anmälan stänger 26/8!

Väl mött, Martin och Flipper
——————————————————————–
En sagolikt vacker morgon träffades vi kl. 09.00 på Karlskrona GK för en dag full med golf, cigarrer, mat, dryck och umgänge. Snabbt beslutades det att detta måste bli ett årligt återkommande event. Nedan, ett snabbt bildspel från dagen och den tidigare kvällen…

Cigarrer & Sånt, stor cigarrträff i skånska Jakriborg, 1/6 2013!
...
Cigarrer & Öl
...
Leave a comment

Please login or register to review

No tobacco if your are under 18 years old