Vårpaketet
West Tampa
Fratello


Vi skickar alla helgfria vardagar!
Beställ innan kl 12 så skickar vi samma dag

Nørding by Rocky Patel Torpedo

  • Mærke: Rocky Patel
  • Lagerbeholdning: Tillfälligt slut
  • 79.00 kr

Muligheder

Vitola
Short Torpedo

Dimensioner
Längd: 4" (102 mm)
Ring: 54 (21,4 mm)

Urspung
Tillverkningsland: Honduras
Täckblad: Costa Rica
Omblad: Mexican
Inlaga: Honduran, Nicaraguan

Info
Nu har vi på Kind Cigars äntligen den stora äran och nöjet att få släppa NØRDING by Rocky Patel på den svenska marknaden. Cigarren som är en homage till den danske piplegenden och Rockys gode vän, Erik Nørding.

För 5-6 år sedan var jag medbjuden till en middag med Rocky Patel, ett gäng branschfolk och lite journalister etc. Till bordet vid den middagen hade jag Charlie från Halfwheel och Rocky själv, ja han hade en herre vid namn Erik Nørding.

Denna till åldern gångna herre hade historier som ingen annan. Han hade skjutit björnar med knappnålar och fiskat upp Floridas största haj med ett metspö. För att inte nämna den gången han råkade sno en buss på fyllan, varefter han körde hem den och ställde den i trädgården för att sedan helt glömma bort dess existens…inte förrän 2 dagar senare när bussbolaget knackade på dörren uppdagades hela härligheten och Erik tvingades till lite ...reprimander.

Ja, historierna var många från denne fantastiske, charmige och underbare man och det var inte svårt att förstå varför Rocky fattat tycke för honom.

Erik Nørding hör till världens främsta pipmakare men han har också, genom sin vänskap med Rocky skapat en egen linje cigarrer som självklart fått bära hans namn.

Detta är en ljuvlig kort torpedo som drar tankarna till Grand Reserve, men med extra krut. Extra smak, extra krydda. Det kan tyckas anspråkslöst med denna korte torpedo, men vänner, you are in for a treat!

Jag hoppas ni tar väl emot, NØRDING TORPEDO (som är en kort Torpedo) från Erik Nørding och Rocky Patel!

Eder ödmjuke,
Karl Martin Brix Nelson

Skriv en anmeldelse

Obs: HTML er ikke oversat!
    Dårlig           God

Storsäljare

Tillfälligt slut!

Gästbok
18-årsgräns på tobak