Månadens hellåda
CigarKings
Vårpaketet


Vi skickar alla helgfria vardagar!
Beställ innan kl 12 så skickar vi samma dag

Biozone BZ-PR 90/10

  • Mærke: Biozone
  • Lagerbeholdning: På lager
  • 5,499.00 kr

Alla BioZones maskiner skickas till dig direkt från tillverkaren. Skickas vanligtvis inom några vardagar.

Biozone är lösningen för dig som tycker om att njuta av en cigarr eller en pipa även vintertid och inte vill behöva frysa; eller dagar då utomhusmiljön helt enkelt inte inbjuder till en stund med ditt rökverk. 

OBS! Ny uppdaterad enhet, nu med fjärrkontroll och timer-funktion!

Med hjälp av Biozone kan du göra det som tidigare kändes otänkbart. Tänd din Biozone, klättra upp i favoritfotöljen, sparka av dig tofflorna, slapna av och njut av vår angenäma last. Låt sedan Biozone jobba, tex. över natten. På morgonen möts du av frisk, ren luft - luft utan odör och en luft av betydligt högre kvalité än vår inomhusmiljön vanligtvis bjuder oss. Biozone fungerar optimalt om den får jobba kontinuerligt för att bearbeta bort rökgaser i luften och i eventuella textilier och på ytor.

BioZone tar bort cigarr, pip och cigarettrök och förhindrar att nikotin sätter sig fast i textilier och ytor. Biozone används tex. av kommuner i äldreboenden, hotell, rederier med rökrum, kontor mm. 
Ren luft har naturligtvis betydligt fler fördelar än att vara fri från odör. Biozone underlättar dagligen livet för massor av allergiker och dödar bakterier och virus som gör oss sjuka.

Välj en Biozone enhet som passar rummets storlek. Ju mer belastat ett rum beräknas bli av rök desto kraftigare enhet måste användas. Biozone 45 renar vanligen luft och ytor upp till 45 m2, därav namnet. I röksammanhang rekommenderar vi dock BioZone 90 i rum som är större än 15-20m2 och med fler än 1 rökare.

Vad gör Biozone då?

Biozone introducerar framtidens teknik när det gäller luftrening. BioZone genererar med sina speciella uv-lampor en högenergiplasma som rengör all inomhusluft, inte bara den som passerar i själva enheten. BioZone tar bort biologiska föroreningar, mögel och giftiga gaser från luft och ytor. BioZone dödar bakterier, virus och är mycket effektiv mot dålig lukt.

Klicka här för att läsa produktblad om luftrenarna från Biozone!

 

Skriv en anmeldelse

Obs: HTML er ikke oversat!
    Dårlig           God
Related Posts

Storsäljare

Tillfälligt slut!

Gästbok
18-årsgräns på tobak