Månadens hellåda
Matilde
Fratello
Sportlov


Vi skickar alla helgfria vardagar!
Beställ innan kl 12 så skickar vi samma dag

Kind Cigar Service

KCS är en cigarrprenumeration som erbjuder dig ett spännande paket med cigarrer, direkt hem i brevlådan 1 gång/månad. Det finns inga bindningstider, inga förpliktelser bara morötter. Vi vill inte ha abonnenter som inte är engagerade utan hellre sporra er som verkligen är intresserade att stanna kvar.
För att starta ditt abonnemang checkar du det bara ut det som en vanlig produkt här i webshoppen så är du igång. Efterföljande får du mail med mer infomation om vad som sker härnäst, inbjudan till Facebookgruppen och länk till din personliga kundportal. Vill du ställa frågor om tjänsten kan du även maila oss genom att klicka på den här länken.


Här är förutsättningarna…
-Den 15’e varje månad presenteras månadens cigarr 
-Den 20’e varje månad skickas förskottsfaktura ut med 7 dagars betalningstid
-Paketen packas vanligtvis första tisdagen i månaden, men kan i undantagsfall komma att flyttas till en annan dag för bättre passa med tex helgdagar, högtider och lov. Oftast hämtas paketen av PostNord samma dag som vi packar paketen, men i bland sker hämtningen dagen efter om deras belastning är hög
-Frakten ingår alltid
-Paketen är alltid rabatterade

Paketen & Nivåerna
Paketen varierar från månad till månad men uppbyggnaden ser ut ungefär så här. Tonvikten ligger på noga utvalda cigarrer från alla cigarrproducerande länder värda namnet:

-BRONS, 330:-/mån 1st Månadens Fokuscigarr, 1-2 mindre cigarrer, frakt
-SILVER, 530:-/mån 2st Månadens Fokuscigarr, 1st  premium cigarr, 1-2st mindre cigarrer, frakt
-GULD, 730:-/mån 2st Månadens Fokuscigarr 1-2st premium cigarrer, 1st "raritet", 1-2st mindre cigarrer, frakt

 

Moroten
-Hemlig intropresent till alla prenumeranter (denna varierar beroende på säsong och vad som är intressant just nu)
-Paketen är alltid rabatterade och med fraktkostnad inkluderad för abonnenter
-Varje månad presenteras gott om unika erbjudande, enbart för abonnenterna
-Möjlighet att få alla dina beställningar fraktfritt tillsammans med abonnemangspaketet
-Grundlig information om cigarrerna i paketet

Det finstilta
-Man kan alltid tacka nej till ett månadspaket om man inte tycker det verkar intressant eller ekonomin inte tillåter den månaden. Meddelande om detta måste vara oss tillhanda senast den 19’e varje månad (dagen innan fakturorna ställs ut). Tackar man nej till ett månadspaket fortsätter abonnemanget automatiskt månaden efter.

-Vi har ingen uppsägningstid. Innan den 20’e var månad kan du säga upp ditt abonnemang med omedelbar verkan. En annullering som kommer in efter den 19’e gäller från och med månaden efter.

-Du kan alltid ändra ditt paket till ett större eller mindre, månad till månad, meddelande om detta måste vara oss till handa senast den 19’e var månad. Ditt abonnemang återgår automatiskt till ordinarie storlek månaden efter om ni inte specifikt meddelar att ändringen är permanent.

-*För att vi ska kunna erbjuda er det bästa innehållet i abonnemanget kommer priset per månad gå upp med 10 kr varje januari med start januari 2021.

 

Gästbok
18-årsgräns på tobak