Sportlov
Matilde
Fratello
Månadens hellåda


Vi skickar alla helgfria vardagar!
Beställ innan kl 12 så skickar vi samma dag

Meerapfel Cigars

Meerapfel Cigars

Meerapfel kanske är ett nytt namn för många cigarrentusiaster, men Meerapfel-familjen har i många generationer varit en betydande aktör inom tobaksbranschen och öppnade även en cigarrfabrik i Tyskland, redan på 1800-talet.

Familjen med Richard Meerapfel i spetsen betraktas av många i branschen som en hjälte för att ha gjort Cameroon-tobaken tillgänglig och till något alldeles speciellt under sent 60-tal, gjort den vida populär på 80-talet genom att hjälpa Arturo Fuente sätta ihop blenden till Don Carlos-cigarrerna och för att ha räddat Cameroon-tobaken från utrotning på 90-talet.

Med Richards mycket tragiska bortgång i en hjärtinfarkt 2003, som sörjdes djupt i familjen Meerapfel, tändes även gnistan till det projekt vi idag njuter frukten av. Idén om att familjen fullt ut skulle ta steget att inte bara leverera världens mest eftertraktade täckblad till branschens bästa cigarrer, utan även bli cigarrproducenter själva i större skala; att vi skulle få njuta av Meerapfel Cigars.

Med Jeremiah och Melissa i spetsen för varsin del av cigarrverksamheten har de hittat en bredd och balans i sitt utbud som annars är väldigt svårt att uppnå för ett nytt märke.

Jeremiah är president för Meerapfel Cigars och drivande för Master Blend Series, cigarrer av ytterst hög kvalitet och en hyllning till familjen och dess traditioner. Här har så klart Richard fått en egen cigarr till sin ära, en cigarr som vi har gjort tillgänglig på den svenska marknaden genom Cigarrummet.

”Cigarrerna vi lanserar i dag markerar en återgång till familjens historia och återuppväcker en tradition som är väldigt, väldigt viktig för oss” säger Jeremiah Meerapfel, President för Meerapfel Cigars.

The Selection är Melissas hjärteprojekt, en samling cigarrer som hedrar både familjen och deras långa historia, samtidigt som de tack vare sin långa erfarenhet skapar njutningsfulla cigarrstunder för mängder av cigarrentusiaster till en något mer moderat prisbild.

Luta dig tillbaka, koppla av och njut av Meerapfels passion.

Dölj

Udvidet søgning

Filtrera

 • Price
  kr - kr
 • Stock Status
  0
  0
  0
  0
 • Produkttyp
  0
  0
 • Tillverkningsland
  0
 • Vitola
  0
  0
  0
  0
  0
  0
 • Styrka
  0
  0
  0
 • Längd
  -
 • Ring
  -
 • Manufacturers
  0
  0
 • Förpackning
  0
  0
  0
  0
  0
Dölj filter
Cigar Journal nummer 3 - 2021 - Jeremiah Meerapfel
79.00 kr
Meerapfel La Estancia Exclusiva EE50 Robusto
385.00 kr
Meerapfel Machetero Corona Gorda
69.00 kr
Meerapfel Machetero Double Corona
75.00 kr
Meerapfel Machetero Robusto
59.00 kr
Meerapfel Maestranza Marques Toro
189.00 kr
Meerapfel Meir Churchill Master Blend
699.00 kr
Meerapfel Richard Double Robusto Master Blend
1,595.00 kr
Viser {start} til {end} af {total} ({pages} sider)

Tillfälligt slut!

Gästbok
18-årsgräns på tobak