Påskpaketet
Påskpaketet
Jas Sum Kral
KC Antiblack by Caldwell
Påskpaketet
La Instructora
Kubanska cigarrer
Freyja
The Oscar Habano
Rocky Patel Hamlet 25th Year
La Galera
Bespoke Insomnia - Aged 5 years
Rocky Patel Grand Reserve
Jas Sum Kral Toothpick 2.0 Robusto
Royal Danish Cigars Edicion Regionales Sweden Exclusive
Royal Danish Cigars Double Ligero
Island Jim No. 2 by Oscar
KC Black by Caldwell
Matilde Cigars
Quintero
Por Larranaga
Senorial
Guantanamera
Habanos
San Cristobal De La Habana
La Instructora
Xikar
Royal Danish Cigars
Romeo Y Julieta
Montecristo
Adorini
Caldwell
Vegueros
La Galera
Freyja
Punch
San Lotano
Hoyo De Monterrey
Diplomaticos
Rocky Patel
Jose L. Piedra
Boveda
La Gloria Cubana
Partagas
Principle Cigars
Colibri
El Rey Del Mundo
Fonseca
La Flor De Cano
Juan Lopez
Sancho Panza
Sandby Kafferosteri
Rafael Gonzalez
Cuaba
Ramon Allones
Vegas Robaina
Cohiba
Casdagli/Bespoke
Trinidad
H. Upmann

Nyheter

Senaste blogginläggen

Följebrev KCS Mars 2019

Mars 2019Nedladdningsbar PDF med följebrevet Mars 2019!Mars månad och våren är på lut. Vi har i Skåne haft de första ”sitta-ute-och-faktiskt-njuta-cigarrerna”.  Den här månaden gör vi en trip till Dominikanska Republiken för att hitta vår fokuscigarr. Resten gräver vi upp på Kuba. En Casa-pinne som raritet, en ny Hoyo som premium och en lagrad Vegueros som lillpinne – inte så illa pinkat va? :DJag är väldigt spänd på att se hur ni tar emot fokuscigarren då detta är andra-linjen från en av mina absoluta favoritproducenter, ”Sans Pareil”. Som så många gånger förr så blir ni först. Först i Sverige, först i Europa!Till skillnad från Sans Pareil så kommer dessa cigarrer, när de nästa månad släpps i 3 storlekar, att landa på ett för kvalitén, extremt konkurrenskraftigt pris och till skilland från Sans Pareil får de lov att säljas online.Mycket nöje gott folk och njut av den stundande våren. Drick det bästa, puffa det bästa!

Våra paket och samplers

Storsäljare

Följ oss på Instagram

KC rekommenderar

Populära kategorier

Rocky Patel

Rocky Patel

I början av 1990-talet började marknaden för premiumcigarrer drastiskt förändras. Rocky Patel bodde och arbetade i Los Angeles som en underhållnings- och produktansvarsadvokat. Genom en god vän introducerads Rocky för cigarrer och blev omedelbart fascinerad av dem. Han gick med i Grand Havana Club i Los Angeles som en av dess grundande medlemmar. Medan han sysslade med en mängd olika investeringsprojekt, så blev Rocky kontaktad med en affärsplan för att tillverka cigarrer. Det var fortfarande i början av cigarrboomen, och Rocky var fortfarande orolig. Men investeringen gjordes, och medan hans vänner och kollegor hade sagt: "Var inte dumt, du kommer aldrig att lyckas i cigarrindustrin," så hade Rocky redan avslutat det första steget på sin resa. 1996 på RTDA-mässan i Cincinnati, Ohio så flockades till Indian Tabac Cigar Co.-montern för att köpa hundratals av dessa nya, snyggt paketerade cigarrerna. Rocky tyckte att det var dax för de unga företagen att komma in på marknaden med nya idéer, djärva förpackningar och kraftigare cigarrer. Med sin iögonfallande förpackning, har Patel gått mot strömmen och strategin har definitivt lönat sig. Resten är historia......
Kubanska märken

Kubanska märken

Välj bland Habanos hela sortiment av kubanska kvalitetscigarrer. Från de lite enklare Jose L Piedra och Quinteros till exklusiva toppnamn som Cohiba, Montecristo, Romeo Y Julietta och Trinidad.
Casdagli/Bespoke

Casdagli/Bespoke

2019 byter Bespoke Cigars namn till Casdagli Cigars och under en övergångsperiod kommer båda namnen användas i shoppen. Symbolen (från gördel och lådor) antogs av familjen Casdagli som en handelssymbol på 1800-talet. En Levantine grekisk familj, Casdaglis baserade sig i Kairo genom handel med finaste egyptiska bomull. Deras intressen omfattade även sjöfart, tobak och arabisk hästuppfödning. Samtidigt antogs även följande motto: "Good things are hard to come by". Och för att fortsätta i sin anfaders Emanuel Casdaglis spår, så lanserade Jeremy Nicholas Casdagli, Bespoke Cigars 1997. Bespoke som betyder handgjord/skräddarsydd - en symbol för kvalitet & lyx.
Fuktstyrning

Fuktstyrning

Klicka här för att läsa mer om skillnaderna mellan Heartfelt och Boveda Viktigt: Humidorvätska/propylenglycol ska inte användas till Heartfelt Beads eller Boveda. Välj fuktstyrning efter storleken på din humidor. Heartfelt Storlek               Upp till Small tube           4,4 liter Medium tube          8 liter Large tube            17 liter Small steel           17 liter Extra large tube    32 liter Medium steel        35 liter 1 pound              140 liter   Boveda Genomgående för Boveda är att det är dags att byta påsen när den börjar bli hård. 84%? Boveda i 84% är gjorda för enkel och bekymmersfri infuktning av humidorer och inte vanlig förvaring. 8 gram Används i mindre resehumidorer. 60 gram Används främst i bordshumidorer. Tumregeln är minst en påse per 25 cigarrer som humidoren rymmer. Det betyder att en humidor som rymmer 100 cigarrer ska ha minst fyra påsar, även om det bara är 30 cigarrer i den. Håller för 60-90 dagars användning. Senaste tillägget är 84% för infuktning av humidorer. 320 gram En påse passar bra i humidorer för 25-150 cigarrer och det går bra att använda flera för den som har större förvaring.
Gästbok

Tillfälligt slut!