Jas Sum Kral
Vårpaketet
La Galera
Kubanska cigarrer
Island Jim No. 2 by Oscar
Rocky Patel Hamlet 25th Year
Royal Danish Cigars Edicion Regionales Sweden Exclusive
The Oscar Habano
La Instructora
Påskpaketet
Vårpaketet
Royal Danish Cigars Double Ligero
Matilde Cigars
Jas Sum Kral Toothpick 2.0 Robusto
Bespoke Insomnia - Aged 5 years
Rocky Patel Grand Reserve
Påskpaketet
Påskpaketet
Freyja
Vårpaketet
KC Black by Caldwell
KC Antiblack by Caldwell
La Galera
Boveda
Trinidad
Diplomaticos
Colibri
Principle Cigars
Quintero
Guantanamera
Senorial
Montecristo
Sancho Panza
Matilde Cigars
Sandby Kafferosteri
Casdagli/Bespoke
La Instructora
El Rey Del Mundo
Royal Danish Cigars
Jose L. Piedra
Caldwell
Habanos
Partagas
Juan Lopez
Cuaba
Xikar
Rafael Gonzalez
San Cristobal De La Habana
Hoyo De Monterrey
San Lotano
Vegas Robaina
La Gloria Cubana
Romeo Y Julieta
La Flor De Cano
H. Upmann
Adorini
Fonseca
Por Larranaga
Rocky Patel
Ramon Allones
Freyja
Cohiba
Bolivar

Nyheter

Senaste blogginläggen

Följebrev KCS Mars 2019

Mars 2019Nedladdningsbar PDF med följebrevet Mars 2019!Mars månad och våren är på lut. Vi har i Skåne haft de första ”sitta-ute-och-faktiskt-njuta-cigarrerna”.  Den här månaden gör vi en trip till Dominikanska Republiken för att hitta vår fokuscigarr. Resten gräver vi upp på Kuba. En Casa-pinne som raritet, en ny Hoyo som premium och en lagrad Vegueros som lillpinne – inte så illa pinkat va? :DJag är väldigt spänd på att se hur ni tar emot fokuscigarren då detta är andra-linjen från en av mina absoluta favoritproducenter, ”Sans Pareil”. Som så många gånger förr så blir ni först. Först i Sverige, först i Europa!Till skillnad från Sans Pareil så kommer dessa cigarrer, när de nästa månad släpps i 3 storlekar, att landa på ett för kvalitén, extremt konkurrenskraftigt pris och till skilland från Sans Pareil får de lov att säljas online.Mycket nöje gott folk och njut av den stundande våren. Drick det bästa, puffa det bästa!

Våra paket och samplers

Storsäljare

Följ oss på Instagram

KC rekommenderar

Populära kategorier

Fuktstyrning

Fuktstyrning

Klicka här för att läsa mer om skillnaderna mellan Heartfelt och Boveda Viktigt: Humidorvätska/propylenglycol ska inte användas till Heartfelt Beads eller Boveda. Välj fuktstyrning efter storleken på din humidor. Heartfelt Storlek               Upp till Small tube           4,4 liter Medium tube          8 liter Large tube            17 liter Small steel           17 liter Extra large tube    32 liter Medium steel        35 liter 1 pound              140 liter   Boveda Genomgående för Boveda är att det är dags att byta påsen när den börjar bli hård. 84%? Boveda i 84% är gjorda för enkel och bekymmersfri infuktning av humidorer och inte vanlig förvaring. 8 gram Används i mindre resehumidorer. 60 gram Används främst i bordshumidorer. Tumregeln är minst en påse per 25 cigarrer som humidoren rymmer. Det betyder att en humidor som rymmer 100 cigarrer ska ha minst fyra påsar, även om det bara är 30 cigarrer i den. Håller för 60-90 dagars användning. Senaste tillägget är 84% för infuktning av humidorer. 320 gram En påse passar bra i humidorer för 25-150 cigarrer och det går bra att använda flera för den som har större förvaring.
Humidorer

Humidorer

Att välja en humidor till sina cigarrer! När du är redo att ta nästa steg och köpa en för ändamålet avsedd humidor möts du av en uppsjö av frågeställningar och valmöjligheter. Här är några punkter att överväga.   Hur många cigarrer planerar du att förvara hemma? -Kanske den mest avgörande faktorn. Vårt tips – köp alltid en som är lite större än du initialt hade tänkt dig. Behovet har en tendens att växa och det är tråkigt att behöva köpa en ny redan efter ett par månader   Var kommer humidoren att vara placerad? -Ska den stå på en plats där den riskerar att utsättas för direkt solljus ska du tex. absolut inte välja en med glaslock. Är det i ett torrt utrymme som en lägenhet vintertid när elementen snurrar behöver du se till att den klarar av att tillföra tillräckligt med fukt och gärna ha en buffert så att du inte behöver fylla på fuktaren stup i kvarten.   Hur manga olika sorters cigarrer kommer du att förvara i humidoren? -Du kanske är av organisatorisk natur? Då kanske du vill kunna dela upp dina cigarrer i humidoren efter ursprung, smakprofil, tillfälle eller producent?   Vilken sorts humidor vill du ha? -Ska du kunna ta med den på resa, till festen? Då kanske du ska kika på en resehumidor i stället/också? Vill du ha en läcker möbel – kanske du ska satsa på ett skåp direkt? Hur ser rummet ut där du tänkt ha din desktop-humidor? Nordiskt avskalat? Klassiskt engelskt? Du kanske vill att humidorens design och material harmoniserar med övrig miljö?   Hur mycket pengar vill du lägga på humidoren? -Humidorer finns från budgetnivå till “sky is the limit”. Vi har valt ut ett sortiment för alla plånböcker och intressenivåer. På de enklare kompromissar du oftast på materialval, hygrometer och fuktsystem, ibland även byggkvalité. Så oftast betyder det att du får jobba lite mer med en billigare humidor till skillnad mot en dyrare som oftast är mer stabil och självgående.
Casdagli/Bespoke

Casdagli/Bespoke

2019 byter Bespoke Cigars namn till Casdagli Cigars och under en övergångsperiod kommer båda namnen användas i shoppen. Symbolen (från gördel och lådor) antogs av familjen Casdagli som en handelssymbol på 1800-talet. En Levantine grekisk familj, Casdaglis baserade sig i Kairo genom handel med finaste egyptiska bomull. Deras intressen omfattade även sjöfart, tobak och arabisk hästuppfödning. Samtidigt antogs även följande motto: "Good things are hard to come by". Och för att fortsätta i sin anfaders Emanuel Casdaglis spår, så lanserade Jeremy Nicholas Casdagli, Bespoke Cigars 1997. Bespoke som betyder handgjord/skräddarsydd - en symbol för kvalitet & lyx.
Kubanska märken

Kubanska märken

Välj bland Habanos hela sortiment av kubanska kvalitetscigarrer. Från de lite enklare Jose L Piedra och Quinteros till exklusiva toppnamn som Cohiba, Montecristo, Romeo Y Julietta och Trinidad.
Gästbok

Tillfälligt slut!